895,00 kr
Alla priser är inklusive 25 % moms.
Välj produkt
Store pick up only
Köp den här produkten hos en av våra många lokala återförsäljare. Hitta en butik och kontakta återförsäljaren för information om tillgänglighet.

Batteribox (Systainer3 System) storlek L: För bekväm transport och säker förvaring av batteri och laddare

STIHL batteribox  (Systainer3 System) storlek L är optimal för säker förvaring och transport av ditt ryggburna AR L batteri, AR L bärsystem eller andra tillbehör Systainer3 boxen är lätt men tålig i kraftig plast.  Underlägget inne i batteribox L skyddar t.ex. ditt STIHL AR 2000 L batteri mot skador vid eventuella stötar. En praktisk utdragshjälp fram gör det enkelt och bekvämt att öppna STIHL batteribox t.o.m. när den står i en hylla. Boxen är stapelbar med andra boxar i Systainer3 Systemet med enkel åtkomst till de individuella boxarna med ett T-Loc lås. I stapeln går det utan problem att öppna varje enskild box.

Samtliga STIHL batteriboxar i (Systainer3 Systemet) är kompatibla med andra Systainern. De är också kompatibla med bott vario3-Systemen.

STIHL batteribox (Systainer3 System) storlek L har plats för ett ryggburet STIHL AR 2000 L eller STIHL Akku AR 3000 L batteri och ett STIHL AR L bärsystem eller annat tillbehör

Obs: L -BOXX och Systainer3 kan inte staplas på varandra.

Service & Tips